A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На засіданні тридцять першої сесії восьмого скликання, яка відбулася у четвер, 17 листопада, було розглянуто 12 питань.

Дата: 22.11.2022 11:54
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Ірини Ващенко та голови бюджетної комісії Миколи Павелка, депутати внесли зміни до бюджету Підгороднянської сільської територіальної громади на 2022 рік та до низки програм, що діють на території Підгороднянської сільської ради: Програми розвитку та фінансового забезпечення закладу охорони здоров’я Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Козівської селищної ради» в селі Великий Ходачків Підгороднянської сільської ради на 2021-2023 роки; Програми соціального захисту і підтримки

дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, попередження

дитячої бездоглядності та безпритульності на 2022-2024 роки; Програми соціального захисту окремих категорій населення Підгороднянської сільської ради на 2022 рік.

Також було розглянуто питання про приведення у відповідність

категорії посад та рангів старост сіл громади. Відтак було прийнято рішення присвоїти 11 (одинадцятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах п’ятої категорії посад: старості Забойківського старостинського округу Христині Безкоровайній; старості Довжанківського старостинського округу Євгенію Голоктіонову; старості Домаморицького старостинського округу Петру Котляру та старості Почапинського старостинського округу Івану Пятковському.

Розглянувши та обговоривши заяви громадян щодо надання грошової допомоги, керуючись низкою законодавчих актів та беручи до уваги висновки постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, сільська рада вирішила до Державного свята Дня захисників та захисниць України виплатити по 1500 гривень грошової допомоги учасникам АТО/ООС.

Заслухавши інформацію заступника сільського голови Володимира Осядача та голови комісії ЖКГ Віктора Гарасима, депутати прийняли рішення розробити Схему санітарного очищення території населених пунктів Підгороднянської сільської ради та затвердили завдання на розроблення зазначеної Схеми.

Низка питань, розглянутих депутатами, стосувалася земельних відносин: детальних планів територій, зміни цільового призначення земельних ділянок, проектів землеустрою, експертної грошової оцінки землі, оренди землі тощо.

Детальніше про рішення з питань порядку денного можна буде дізнатися на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано