A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Оголошення про сплату земельного податку

Дата: 31.10.2022 09:51
Кількість переглядів: 134

 

Фото без опису

 

ОГОЛОШЕННЯ

про вчасну сплату земельного податку та податку на нерухоме майно


До уваги власників та користувачів земельних ділянок та часток (паїв), а також власників будинків більше 120 кв. м. та квартир більше 60 кв. м. розташовані на території  Підгороднянської сільської ради!

Підгороднянська сільська рада повідомляє Вас про обов’язковість сплати земельного податку, податку на нерухоме майно та орендної плати.

 Відповідно до ст.266 та ст.287 Податкового кодексу України, розпочалася сплата земельного податку та податку на нерухоме майно – це обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення визначених п. 281.1.ПКУ.

 За несплату земельного податку , податку на нерухоме майно та орендної плати ви, в першу чергу, несете відповідальність перед Законом, а також  наносите збитки місцевому бюджету, основним джерелом наповнення якого, на сьогоднішній день, є збір за користування землею.

 Пам’ятайте, що від вашого розуміння та дотримання вимог чинного законодавства залежать соціальні виплати, благоустрій громади, утримування закладів дошкільної та позашкільної освіти, культури  та ін.

  Для отримання податкового повідомлення – рішення про нарахування земельного податку звертатися до  старостинських округів Підгороднянської сільської ради за місцем проживання, а  жителям с.Підгородне до  Підгороднянської сільської ради за адресою:  с.Підгородне вул.Зелена, 2

Сподіваємося на розуміння та своєчасну сплату.

Зберігайте квитанції про оплату!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано