A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

До уваги аграріїв!

Дата: 17.10.2022 15:45
Кількість переглядів: 115

Департамент агропромислового розвитку обласної військової адміністрації інформує, що 9 жовтня завершився прийом заявок, відкритий на два тижні наприкінці вересня, на отримання рукавів для зберігання зерна. Загалом надійшло 1494 заявки, в тому числі по Тернопільській області 35 заявок від малих та середніх агровиробників, на отримання рукавів для тимчасового зберігання збіжжя.

У зв’язку з великою зацікавленістю від фермерів, Міністерство аграрної політики та продовольства України та Продовольча та сільськогосподарська організація ООН *(ФАО) розпочинають другий етап конкурсу для аграріїв, які не встигли подати заявки до 9 жовтня.

 Для участі у другому етапі потрібно податись до 23 жовтня через Державний аграрний реєстр (ДАР).*

За умовами програми, фермери повинні мати від 100 до 10 тис. га в офіційному обробітку, а отримані рукави використати для зберігання власно вирощеної продукції.

При цьому їхній статус – власник чи орендар – не важливий — погоджуються заявки як від юридичних осіб, так і від фізичних осіб-підприємців.

Ключовою вимогою є обробіток землі на підконтрольній Україні території.

Процес відбору та перевірки заявок у першому етапі вже розпочато, і найближчими днями учасники програми отримають у ДАРі підтвердження про надання допомоги та повідомлення щодо адреси складу для самостійного транспортування рукавів на територію аграрного господарства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано