A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання виконавчого комітету, на порядок денний якого було винесено 27 питань.

Дата: 14.10.2022 16:25
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Члени виконкому заслухали інформацію заступника голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Осядача про готовність закладів Підгороднянської сільської ради до початку опалювального сезону 2022-2023 року та звіт начальника фінансового відділу сільської ради Ірини Ващенко про виконання Підгороднянського сільського бюджету за 9 місяців поточного року.

Щоб розширити можливість мешканців громади реалізовувати свої права на звернення до Підгороднянської сільської ради і брати безпосередню участь у вирішенні питань місцевого значення, члени виконкому затвердили Положення про електронні петиції у Підгороднянській сільській раді та Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Підгороднянській територіальній громаді.

Також виконком Підгороднянської сільської ради прийняв рішення про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно. Тож невдовзі у громаді можна буде скористатися послугами державного реєстратора. Докладіше про місце і графік його прийому буде повідомлено додатково.

З метою визначення умов формування фонду житла Підгороднянської сільської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, було прийнято рішення затвердити Порядок формування фонду житла Підгороднянської сільської ради; утворити комісію з питань надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Підгороднянської сільської ради; затвердити її склад та положення про зазначену комісію.

За розглядом заяв мешканців громади було призначено компенсацію фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; надано дозволи на виготовлення технічної документації на газифікацію та підведення газу до житлових будівель і присвоєно поштові адреси низці будинків.

Більше інформації щодо рішень виконавчого комітету з тих питань, що виносилися на порядок денний чотипнадцятого засідання, можна дізнатися на офіційному Веб-сайті громади в розділі «Документи» після їх оприлюднення відповідно до регламенту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано