A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Підведено підсумки благодійної акції "Разом до перемоги"

Дата: 13.09.2022 16:05
Кількість переглядів: 880

Підведено підсумки благодійної акції «Разом до перемоги», яка в рамках святкування Дня Незалежності відбувалася в усіх селах нашої громади з 24 до 29 серпня і мала на меті збір коштів на потреби Збройних Сил України. У програмі заходів були благодійні ярмарки, виступи аматорів, перегляди мультиплікаційних та художніх фільмів.

Загалом нам вдалося зібрати 111 525.60 гривень і 21 євро. Зокрема:

Великий Ходачків — 29 350.00 грн;

Довжанка — 14 734.00 грн;

Домаморич — 4 500.00 грн;

Драганівка — 11 557.60 грн і 1 євро;

Забойки — 27 607.00 грн;

Підгородне — 5 105.00 грн;

Почапинці — 18 672 грн та 20 євро.

Дякуємо всім, хто долучився до акції: і тим, хто взяв на себе організацію заходу — старости сіл, депутати, керівники навчальних закладів, працівники «Центру культури, дозвілля туризму і спорту Підгороднянської сільської ради», члени молодіжної ради, які взяли на себе підбір і демонстрацію мультиплікаційних та художніх фільмів. Дякуємо тим мешканцям громади, які відгукнулися на прохання підготувати і виставити на ярмарок товари для продажу, ну і, звичайно ж, тим, хто прийшов ці товари придбати.

На підсумковій нараді було розглянуто пропозиції, куди спрямувати зібрані кошти. Звичайно ж пріоритетним було витратити їх на потреби хлопців з нашої громади, які зараз служать у лавах Збройних Сил. Відтак, враховуючи, що внески сіл у спільну скарбницю суттєво різняться, вирішили, що громада кожного села буде самостійно вирішувати, як розпорядитися тими грішми, які вони зібрали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано