A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Діти отримали подарунки

Дата: 24.08.2022 10:18
Кількість переглядів: 129

Одним із пріоритетних завдань органу опіки і піклування Підгороднянської сільської ради є турбота про дітей, зокрема про тих, які залишилися без піклування батьків або опинились у складних життєвих обставинах.

На виконання «Програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності на 2022-2024 роки» напередодні нового навчального року діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали подарунки – необхідне шкільне приладдя і канцтовари, придбані за кошти бюджету Підгороднянської сільської ради.

Начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Галина Кубелко та провідний спеціаліст служби Піговський Микола за дорученням сільського голови Сергія Чапрака відвідали сім’ї, привітали дітей та їхніх опікунів, піклувальників і вручили подарункові набори. Цьогоріч подарунки отримали 9 дітей нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано