Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

10 серпня 100-річний ювілей відсвяткувала мешканка села Підгородне Ольга Павлівна Павлючок.

Дата: 11.08.2022 16:16
Кількість переглядів: 477

 Фото без опису

?Привітати ювілярку із поважною датою прийшли рідні, сусіди, парох села отець Анатолій Залізницький та церковний хор церкви Святої Покрови, парафіянкою якої є пані Ольга. Завітали також і голова громади Сергій Чапрак та секретар Підгороднянської сільської ради Ірина Войтович.

«На жаль, не часто доводиться вітати жителів громади зі 100-річним ювілеєм, адже таких довгожителів у нас небагато. Це те покоління, на долю якого випали повоєнні лихоліття, голод, репресії, депортації. Ці люди є прикладом для нас усіх і заслуговують великої поваги і шани», - каже Сергій Володимирович.

Нелегка доля випала й Ользі Павлівні. Всього зазнала на своєму віку. Народилася в 1922 році у селі Гвоздів Грубешівського повіту Люблінського воєводства на Холмщині. Там вийшла заміж, народила старшого сина Володимира. У 1945 році родину депортували на Тернопільщину. Осіли в Підгородньому (тодішня Іванівка). Тут в Ольги та Олександра народився молодший син Зеновій. Працювала Ольга Павлівна в місцевому колгоспі їм. Демитрова, на ланці.

Вже давно поховала чоловіка, недавно помер і старший син. Молодший живе в Чехії .

Зараз пані Ольга живе з невісткою Катериною та онукою Марією. А загалом родину має велику - четверо онуків, семеро правнуків та двійко праправнуків.

Тож бажаємо нашій ювілярці, щоб в її домі завжди панувала злагода. Нехай Господь дарує силу і здоров’я ще на многії літа!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано