A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 07.07.2022 16:43
Кількість переглядів: 1325

Фото без опису

7 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, на порядок денний якого було винесено 9 питань.

Члени виконкому заслухали звіт начальника відділу загальної та організаційної роботи Івана Рудакевича  про хід виконання «Програми соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2022 рік» за І півріччя 2022 року та інформацію начальника фінансового відділу сільської ради  Ірини Ващенко про виконання бюджету Підгороднянської  сільської територіальної  громади за І півріччя 2022 року. Обидва звіти було схвалено і передано для затвердження на черговій сесії  Підгороднянської сільської ради.

Також членами виконкому було внесено зміни до рішення виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради від 22 червня 2022 року №98 «Про встановлення тарифів на послуги поводження з побутовими відходами», а саме  доповнено його пунктом  наступного змісту: відтермінувати зміну тарифу для фізичних осіб побутових споживачів на послуги поводження з побутовими відходами із території їхніх помешкань до 31.12.2022 року. До вказаної дати тариф для населення залишити на рівні 101.84 грн. за 1 (один) м. куб.

Також на засіданні було присвоєно поштові адреси низці будинків.

Більше інформації щодо рішень виконавчого комітету з тих питань, що виносилися на порядок денний дев’ятого засідання, можна дізнатися на даному  Веб-сайті  в розділі «Документи» після їх оприлюднення відповідно до регламенту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано