A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На сесії сільської ради подяки вручали випускникам шкіл

Дата: 23.06.2022 15:54
Кількість переглядів: 1185

Фото без опису

Щороку наприкінці червня настає хвилююча пора для учнів 11 класів та їхніх батьків. Всі шкільні іспити вже позаду, портфелі розібрані, книжки здані в бібліотеку. В останні дні червня солідні юнаки і ошатні дівчата збираються на шкільних подвір’ях, щоб назавжди попрощатися зі школою та вчителями , зустріти всім класом світанок і вирушити в самостійне, доросле і щасливе життя…

Так було багато десятиліть поспіль, так мало бути і цього року. Але 24 лютого розділило наше життя на «до» і «після», змінило наші плани, змінило кожного з нас. Без зустрічі світанку і ошатних суконь, без «Вечірки випускника», яка була запланована відділом освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради для цьогорічних одинадцятикласників, і навіть без урочистих заходів на подвір’ї школи з батьками і вчителями, як це відбувалося зазвичай, отримають випускники 2022 року свої свідоцтва про загальну середню освіту. Такий час. Така ситуація.

Серед 49 одинадцятикласників нашої громади, які невдовзі ортимають атестати зрілості, є й ті, хто докладав найбільше зусиль та наполегливості і, як результат, завершили навчання з золотими і срібними медалями. Минулого року з ініціативи голови Підгороднянської сільської ради Сергія Володимировича Чапрака в громаді було започатковано традицію нагороджувати випускників , які успішно завершили навчання, подяками сільської ради і цінними подарунками — наручними годинниками. Тож цьогоріч вирішили, що попри всі нюанси і складнощі, інтелектуальна надія нашої громади свої нагороди отримає.

Крім того керівництво громади вирішило відзначити подяками тих випускників, які брали активну участь у різноманітних заходах громади, або ж займалися волонтерською діяльністю. При формуванні списку відзначених були враховані рекомендації не лише керівників навчальних закладів, але й старост сіл і працівників «Центру культури, дозвілля, туризму і сорту» нашої громади.

Оскільки цього року ми не матимемо можливості бути присутніми на шкільних заходах, відзначити кращих із кращих вирішили перед початком засідання двадцять сьомої сесії Підгороднянської сільської ради, яка відбулася сьогодні, 22 червня.

Відтак наручні годинники і подяки «За високі досягнення у навчанні» (золота медаль) отримали: випускникниця В. Ходачківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Підгороднянської сільської ради Корбеляк Софія та випускники комунального закладу «Почапинський заклад загальної середньої освіти» Підгороднянської сільської ради Базар Дмитро, Мілян Микола, Піговський Володимир і Чайківський Святослав. Наручний годинник і подяку «За досягнення у навчанні» (срібна медаль) отримала випускниця комунального закладу навчально-виховний комплекс «Довжанківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — дошкільний навчальний заклад» Підгороднянської сільської ради Константюк Наталія.

Подяками Підгороднянської сільської ради «За активну участь у житті Підгороднянської територіальної громади» були відзначені випускники Почапинської школи Бучковський Олександр, Гарасим Владислав, Романчук Олена, Раковці Максим, Фака Христина та Яртим Іван.

Подяку «За активну громадську позицію та участь у волонтерській діяльності» отримав випускник Великоходачківської школи Хохла Олександр і випускники Довжанківської школи Кіндзерська Вікторія і Стоколос Дмитро.

«Ми не випадково вирішили вручити нагороди і подяки кращим випускникам 2022 року саме перед початком сесії Підгороднянської сільської ради», — зазначив голова громади Сергій Чапрак. — «Ці діти — наша надія, наше майбутнє. На них покладаємо великі сподівання в майбутньому і заради них, заради всіх дітей нашої громади працюємо щодня сьогодні. Користуючись нагодою, хочу привітати всіх цьогорічних випускників із новим етапом у їхньому житті. Передусім хочу побажати такого жаданого для кожного з нас миру! Вірте в перемогу, вірте в Україну! Будьте успішні! Ваші успіхи, ваш оптимізм і віра в майбутнє потрібні нашій державі, нашій громаді. Бо нам тут жити і разом відбудовувати, розбудовувати, розвивати і рухатися вперед! Ми віримо в вас! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів. Нехай здійсняться ваші мрії !»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано