A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася нарада з керівниками закладів освіти Підгороднянської сільської ради.

Дата: 15.06.2022 11:29
Кількість переглядів: 140

·

9 червня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва та головний спеціаліст відділу Валентина Медицька провели нараду з керівниками закладів освіти Підгороднянської сільської ради. Йшлося про підсумки навчального року, що завершився, про плани на 2022-2023 навчальний рік.

Загалом надання освітніх послуг у Підгороднянській громаді в сфері загальної середньої освіти забезпечували 5 закладів, де впродовж 2021-2022 навчального року здобували знання 560 учнів. Дошкільною освітою було охоплено 178 вихованців у 10 групах дитячих садочків і ДНЗ громади.

Як відомо, з початком повномасштабних бойових дій 24 лютого 2022 року як у школах, так і в дитячих садочках було призупинено навчальний процес. З 14 квітня 2022 року у ЗСО освітній процес відновили за дистанційною формою навчання. 95 учнів здобували освіту у загально освітніх закладах громади, перебуваючи за кордоном. Також у школах нашої громади навчалося 13 внутрішньо переміщених осіб. Відтак 2021-2022 навчальний рік в усіх ЗЗСО громади, крім Підгороднянської початкової школи з дошкільним відділенням, де останній дзвінок пролунає для школярів 15 червня, завершено. Також на базі Підгороднянської початкової школи з дошкільним відділенням діє черговий садок, який запрацював з 6 травня і не припинятиме роботу на літній період. Відвідувати його можуть усі малюки громади, батьки яких працюють.

Крім того на базі всіх ЗЗСО громади працюють так звані «недільні школи» з підготовки майбутніх першокласників.

Вже зараз розпочалася підготовко до нового навчального року. Адже, як відомо, за попередньою інформацією від МОН з 1 вересня в режимі офлайн відкриються лише ті школи, які зможуть бути забезпечені бомбосховищами. В інших закладах діти навчатимуться дистанційно. У громаді вивчають усі можливі варіанти виходу із ситуації, аби наші школярі могли в новому навчальному році сісти за шкільні парти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано