A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Ліквідовано стихійні сміттєзвалища

Дата: 30.05.2022 11:34
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

У громаді було ліквідовано стихійні сміттєзвалища, що утворилися вздовж польової дороги в напрямку села Драганівка попри колишній піщаний кар’єр та колишній цегельний завод.

Утворені вони самими ж мешканцями громади, яким простіше вивезти побутові відходи в безлюдні місця, ніж придбати сміттєвий бак і укласти угоду на вивіз цих відходів.

Такі безвідповідальні дії призводять не лише до забруднення навколишнього середовища, погіршення екології та здоров’я людей, а ще й тягнуть за собою адміністративну відповідальність.

Нагадуємо, що в громаді затверджено «Правила благоустрою», згідно з якими створення стихійних сміттєзвалищ, складування обрізаного гілля з дерев, листя, відходів будівельних матеріалів та іншого сміття на територіях загального користування, зокрема на узбіччях доріг, біля власних домогосподарств, підприємств, установ, організацій, суворо заборонено!

На завершення хочемо додати, що на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ затрачаються чималі кошти, які могли б бути спрямовані на більш корисні справи для мешканців громади. Тому застерігаємо — кого буде впіймано на вивозі сміття в непризначені для цього місця — відшкодує все!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано