A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

12 травня відбулося чергове, шосте в цьому році, засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 13.05.2022 12:52
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

12 травня відбулося чергове, шосте в цьому році, засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, на порядок денний якого було винесено 10 питань.

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Галини Кубелко, члени виконкому прийняли рішення про створення координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, гендерної рівності, протидії торгівлі людьми на території Підгороднянської сільської ради. Відтак було затверджено Положення про координаційну раду, а також її склад. Координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, гендерної рівності, протидії торгівлі людьми на території громади було призначено секретаря виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдана Ящика, а відділ загальної та організаційної роботи сільської ради та службу у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради визначено структурними підрозділами, які проводять роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координації заходів реагування на вчинення насильства, надання допомоги і захисту постраждалим особам.

Також на засіданні було створено комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій , затверджено її склад та положення про комісію; заслухано інформацію про дотримання «Правил благоустрою території населених пунктів Підгороднянської сільської ради» та виконання договору про вивіз ТПВ з господарств громадян і комунальних закладів сільської ради; надано дозвіл мешканці села Довжанка Вішнєвскі Н. В. на тимчасове зберігання (терміном на три місяці) будівельних матеріалів на землях загального користування сільської ради біля власного домогосподарства та дозвіл мешканцю села Підгородне Корді М.М. на виготовлення технічної документації на газифікацію та підведення газу до приватного житлового будинку.

Заслухавши інформацію керівника комунального підприємства «Підгороднянське» Олега Ткача, виконавчий комітет Підгороднянської сільської ради затвердив Порядок складання фінансового плану комунального підприємства «Підгороднянське» та фінансовий план підприємства на 2022-2023 роки, а також затвердив звіт про виконання фінансового плану за І квартал 2022року.

Більше інформації щодо рішень виконавчого комітету з тих питань, що виносилися на порядок денний шостого засідання, можна дізнатися на офіційному Веб-сайті громади в розділі «Документи» після їх оприлюднення відповідно до регламенту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано