A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася двадцять п’ята сесія Підгороднянської сільської ради восьмого скликання

Дата: 30.03.2022 14:21
Кількість переглядів: 909

Фото без опису

У понеділок, 28 березня, відбулася двадцять п’ята сесія Підгороднянської сільської ради восьмого скликання, на якій депутатами було розглянуто і затверджено цільову Програму протидії проявам тероризму, організованій злочинності та корупції на території Підгороднянської сільської ради на 2022 рік; внесено зміни до бюджету Підгороднянської сільської територіальної громади на 2022 рік; затверджено Положення про уповноважену особу з публічних закупівель.

Заслухавши інформацію юрисконсульта сільської ради Ірини Микитюк, з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних із передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо використання майна, що перебуває в комунальній власності, депутати прийняли рішення включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна комунальної власності Підгороднянської сільської ради для передачі в оренду на аукціоні згідно з додатком із затвердженням умов оренди та додаткових умов оренди. Інформацію про потенційні об’єкти оренди, щодо яких прийнято рішення про включення до Переліку першого типу, буде опубліковано в Електронній торговій системі.

Також рішенням сесії було надано згоду на передачу в оренду з проведенням аукціону частини нежитлової будівлі Комунального закладу «Почапинська ЗЗСО» Підгороднянської сільської ради розташованої за адресою вул. Шкільна,1 с. Почапинці, а саме підвального приміщення площею 57,2 кв. м.

Більше інформації по рішеннях з питань порядку денного можна буде дізнатися на даному Веб-сайті  після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано