A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

16 лютого, відбулася двадцять перша сесія Підгороднянської сільської ради восьмого скликання

Дата: 17.02.2022 16:17
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

У середу, 16 лютого, відбулася двадцять перша сесія Підгороднянської сільської ради восьмого скликання, на порядок денний якої було винесено 22 питання.

Зокрема депутати розглянули і затвердили «Програму цивільного захисту населення і територій Підгороднянської  сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного  та природного характеру на 2022-2026 роки»;  «Програму  стимулювання  жителів Підгороднянської  сільської територіальної громади, які зареєстровані або постійно проживають  у населених пунктах  Підгороднянської сільської ради, направлених Тернопільським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки для проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України в 2022 році»; «Програму  оздоровлення та відпочинку  дітей  Підгороднянської громади на 2022-2024 роки»; «Програму харчування дітей в закладах освіти Підгороднянської сільської ради  на 2022-2024 роки»;  «Програму розвитку та підтримки комунального  некомерційного підприємства Великобірківської селищної ради «Тернопільська центральна  районна лікарня» на 2022 рік»; «Програму соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2022 рік» та внесли зміни до попередньо затверджених програм: «Програми фінансової підтримки комунального  підприємства Підгороднянської сільської ради «Підгороднянське» і «Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тернопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Відтак на оздоровлення і відпочинок дітей громади впродовж 1022-2024 років заплановано спрямувати з бюджету громади 600 000, 00 гривень. На забезпечення якісного харчування дітей буде спрямовано 260 000,00  гривень у 2022 році і 320 000,00  гривень — у  2023 році.

 На виплату одноразової грошової допомоги сесією було спрямовано по15 000,00  гривень кожному  жителю громади, який виявив бажання і направлений Тернопільським районним  територіальним центром комплектування та соціальної підтримки для проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України.

З метою створення комфортних умов і надання якісних послуг мешканцям громади депутатами було прийняте рішення про спрямування додаткових коштів у сумі 150 000,00 гривень на фінансування  затвердженої минулого року «Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тернопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». За ці кошти буде придбано нові меблі для амбулаторії загальної практики-сімейної медицини в селі Почапинці. Ще 10 000, 00 сільська рада спрямовує на встановлення жалюзі.

Ще 75 000, 00 гривень з бюджету громади в 2022 році буде спрямовано на фінансування «Програми розвитку та підтримки комунального  некомерційного підприємства Великобірківської селищної ради «Тернопільська центральна  районна лікарня».

Розглянувши звернення голови Тернопільської районної спілки ветеранів Афганістану Брицького В.В., депутати вирішили виплатити  по 1 500,00 гривень матеріальної  допомоги учасникам війни в Афганістані, які проживають на території нашої громади, з нагоди   33-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Підгороднянської сільської ради Ірини Ващенко, депутати затвердили звіт про виконання Підгороднянського сільського бюджету за 2021 рік:

- по доходах у сумі 62 694 801гривень);

-по видатках, проведених в межах затверджених показників, у сумі 62 950 796 гривень.

Також депутати затвердили зміни до фінансування Підгороднянського сільського бюджету на 2022 рік та дали згоду на передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту  з Підгороднянського сільського бюджету міському бюджету міста Тернополя в сумі 50 000 (п’ятдесят тисяч) гривень, зокрема:

- за утримання під’їзних шляхів та придорожніх зелених зон, забезпечення належного санітарного стану прилеглої території до сміттєзвалища                         с. Малашівці Зборівського району в сумі 40 000 (сорок тисяч) гривень;

- за отримання дітьми, які зареєстровані у Підгороднянській громаді психолого-педагогічних, корекційно-розвиваючих послуг, проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами фахівцями комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради в сумі 10 000 (десять тисяч) гривень.

Для  узгодженого  вирішення питань, що належать до компетенції відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради та з метою  розгляду пріоритетних питань управління дошкільною, загальною середньою освітою, закладами культури  Підгороднянська сільська рада вирішила утворити колегію відділу освіти, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради, затвердити її склад та Положення про колегію відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради.

Більше інформації по рішеннях з питань порядку денного можна буде дізнатися на даному Веб-сайті після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано