Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету

Дата: 14.01.2022 14:59
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

 13 січня під головуванням сільського голови Сергія Чапрака відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, участь в якому взяли секретар Підгороднянської сільської ради Ірина Войтович, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик, начальники відділів сільської ради, старости сіл громади.
Члени виконкому розглянули 24 питання порядку денного і прийняли по них відповідні рішення. Зокрема було заслухано і взято до відома:  інформацію голови адміністративної комісії при виконавчому комітеті Підгороднянської сільської ради Володимира Осядача; інформацію начальника відділу загальної та організаційної роботи Підгороднянської сільської ради Івана Рудакевича про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли в 2021 році; інформацію головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Ірини Гуменної про роботу з прийому заяв і документів та передачу їх в УСЗН Тернопільської районної державної адміністрації щодо призначення різних видів допомог та субсидій жителям сіл Підгороднянської сільської ради.
Також на засіданні виконкому було затверджено: план роботи виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради на 2022 рік ; перспективний план роботи з військового обліку військовозобов’язаних призовників на 2022 рік;
розпорядок роботи закладів культури на зимовий та літній періоди та графік проведення вечорів відпочинку в закладах культури, які перебувають у функціональному підпорядкуванні відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради.
Рішенням виконкому було створено міждисциплінарну команду, до складу якої увійшли: начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради; провідний спеціаліст служби у справах дітей Підгороднянської сільської ради; фахівець із соціальної роботи центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради; представники закладів освіти за місцем виявлення випадку (керівник закладу, практичний психолог, соціальний педагог, класний керівник);  представник первинної ланки медицини; представник органів Національної поліції. Також до роботі в комісії буде залучено старост старостинських округів сіл.
Розглянувши протоколи від 11.01.2022 року з розкриття конкурсних пропозицій та  визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів з території сіл Підгороднянської сільської ради, виконком вирішив визнати  переможцем конкурсу дочірнє підприємство «ЕкотернТранс» Приватного підприємства «Екотерн» . Вартість пропозиції, що була подана переможцем конкурсу, становить 101 грн. 84 коп. за 1 куб. м.
 Розглянувши запит Тернопільського районного відділу філії державної установи «Центр пробації» від 04.01.2022 року про погодження переліку об’єктів та  визначення видів громадських робіт для порушників, на яких судом  накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських (неоплачуваних) робіт, виконавчий комітет Підгороднянської сільської ради вирішив визнати видом робіт працю з благоустрою сіл Підгороднянської сільської ради та здійснювати виконання оплачуваних суспільно корисних робіт, які не потребують спеціальної підготовки та кваліфікації.
Також було затверджено перелік об’єктів та види робіт, що можуть виконуватися правопорушниками, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт.
Низка питань, винесених на розгляд членів виконавчого комітету, стосувалися присвоєння поштових адрес земельних ділянок, житлових будинків та нежитлових будівель, що знаходяться на території Підгороднянської сільської ради. Відповідно до регламенту рішення з тих та інших питань, що виносилися на розгляд членів виконавчого комітету, будуть оприлюднені на даному Веб-сайті в розділі «Документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано