A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Один, два, три — ялиночко, світи!

Дата: 17.12.2021 18:50
Кількість переглядів: 714

У післяобідню пору 17 грудня біля головної ялинки громади в селі Підгородньому зібралися малеча і дорослі, щоб з допомогою Святого Миколая засвітити вогні на новорічній красуні.

Голова громади Сергій Чапрак привітав присутніх із прийдешніми святами, побажав гарного настрою, здоров’я, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки. Також голова зауважив, що це наша перша ялинка, яку ми відкриваємо у статусі громади і він щиро сподіваюся, що сьогоднішнє свято нам вдасться і стане хорошою традицією.

 А свято таки вдалося! З подарунками для малечі завітали Святий Миколай (Микола Романчук) зі своїми помічниками — Ангелом (Мар’яна Гец) і Ельфом (Максим Безкоровайний). Танцювальний колектив «Барви» (художній керівник — Лілія Телих, яка, до слова, була ведучою сьогоднішнього дійства) як завжди потішив своїми танцями і музичними композиціями. Веселою гуморескою розважив Святослав Кузь. Дитячий ансамбль «Джерельце» (художній керівник Тетяна Лоїк) виконав пісню про нічку-чарівничку, в яку здійснюються найзаповітніші дитячі мрії.

Дякуємо всім учасникам святкового дійства за подарований чудовий настрій. А працівникам «Центру культури, дозвілля, туризму та спорту» та відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради — за організацію свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано