A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Працівники місцевого самоврядування відсвяткували своє професійне свято

Дата: 11.12.2021 17:10
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

Служи народові як тільки можеш, щиро

Не ради слави а чи нагород.

Його буття – твого буття зоріння.

Той, хто в народ пустив своє коріння,

Яка б не била буря— не впаде!

10 грудня депутати, старости, члени виконкому і працівники апарату Підгороднянської сільської ради відсвяткували своє професійне свято — День працівників місцевого самоврядування, яке в Україні відзначають 7 грудня. Саме цього дня 1990 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про місцеве самоврядування».

Тож у п’ятницю у клубі села Підгородне зібралися ті, хто представляє інститут місцевого самоврядування в нашій молодій громаді. Ті, на кого покладена відповідальність за її соціально-економічний стан, за створення комфортних умов для проживання мешканців наших сіл, за освіту наших дітей, тепло у дитячих садочках і школах, стан сільських доріг, освітлення і благоустрій вулиць тощо.

«Хочу подякувати сьогодні всім, хто своєю повсякденною працею докладається до розвитку нашої громади. Закликаю вас і надалі трудитися з повною віддачею на благо наших мешканців і переконаний, що тільки спільними зусиллями ми зможемо створити та розбудувати процвітаючу громаду. Бо нам тут жити!

Зичу нам усім миру, добра, злагоди, підтримки, достатку та нових звершень», — сказав у своїй вітальній промові голова громади Сергій Чапрак.

Відтак відбулося нагородження. Грамотами Підгороднянської сільської ради за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток нашої громади були нагороджені депутати Дмитро Піговський і Віктор Гарасим, старости сіл Довжанка і Забойки Євген Голоктіонов і Христина Безкоровайна, завідувач військово-облікового бюро Підгороднянської сільської ради Ірина Процик, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та матеріально-технічного забезпечення сільської ради Марія Лобур, фахівець із соціальної роботи Світлана Гец, юрисконсульт Ірина Микитюк. Грамотами Тернопільської обласної ради було нагороджено начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Галину Кубелко, головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Валентину Медицьку та інспектора по зв’язках із громадськість Наталію Чапрак. Подяку голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування та високий професіоналізм голова громади вручив заступнику з питань діяльності виконавчих органів Підгороднянської сільської ради Володимиру Осядачу.

Працівники «Центру культури, дозвілля, туризму і спорту» спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради підготували для працівників місцевого самоврядування святковий концерт, який вже традиційно провели Дмитро Піговський і Софія Безкоровайна.

На завершення голова громади ще раз привітав присутніх зі святом і подякував аматорам нашої громади за чудовий концерт і подарований чудовий настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано