A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

16 днів проти насильства

Дата: 08.12.2021 16:43
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Вже 10 років в Україні впродовж 25 листопада — 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка має на меті привернути увагу громадськості до актуальної в українському суспільстві проблеми подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, захисту прав жінок, формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства, толерантного ставлення до людей з обмеженими фізичними можливостями, ВІЛ-інфікованих.

Прикро, що ми звикли сприймати насильство як щось неминуче, адже прояви насильства принижують гідність людини, порушують її права. І коли насильство чиниться у нас вдома, на вулиці, в школі ми можемо і повинні зупинити його. Саме тому громадяни, державні діячі, громадські організації з понад 100 країн світу активізують свої зусилля, аби збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір вільний від насильства.

У рамках проведення всеукраїнської кампанії «16 днів проти насилля», з метою  проведення інформаційної кампанії, сприяння утвердженню ненасильницької ідеології 2-3 грудня 2021 начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Галина Кубелко спільно з інспектором ювенальної превенції Тернопільського РУ поліції ГУНП у Тернопільській області Андрієм Ратушним побували у закладах освіти Підгороднянської сільської ради і провели зустрічі зі здобувачами освіти у форматі просвітницько-профілактичного діалогу. У ході зустрічей увагу зосереджували на таких важливих питаннях, як проблема домашнього насильства, його види та способи протидії, булінг в учнівському середовищі, права та обов’язки неповнолітніх, відповідальність за різні види правопорушень. У ході заходів акценти робили на тому, що терпіти насильство не треба, вихід є із будь-якої ситуації і кожен має право на комплексну допомогу та підтримку.

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано