A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2 грудня відбулася дев’ятнадцята сесія Підгороднянської сільської ради VIII скликання

Дата: 03.12.2021 14:55
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

2 грудня відбулася дев’ятнадцята сесія Підгороднянської сільської ради VIII скликання, яку провів голова ради Сергій Чапрак. У роботі сесії взяли участь заступник голови Володимир Осядач, депутати, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, старости сіл громади та радник голови Тернопільської районної ради Андрій Деркач. На розгляд депутатів було винесено 13 питань. Відтак депутати затвердили зміни до бюджету на 2021рік, зокрема за рахунок перевиконання дохідної частини загального фонду станом на 01.12.2021р. в сумі 1 248 376грн та за рахунок перерозподілу кошторисних призначень головних розпорядників коштів.

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксани Алєксєєвої, депутати вирішили об’єднати сільські та шкільні бібліотеки населених пунктів сіл Підгородне та Почапинці; утворити сільську публічно-шкільну бібліотеку с. Підгородне на базі Підгороднянської початкової школи з дошкільним відділенням Підгороднянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області та сільську публічно-шкільну бібліотеку с. Почапинці на базі Комунального закладу «Почапинський заклад загальної середньої освіти» Підгороднянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, основним завданням яких буде здійснення бібліотечно-інформаційного та культурно-просвітницького забезпечення освітнього процесу закладів освіти Підгороднянської сільської ради та населення громади. Також депутати затвердили Положення про сільську публічно-шкільну бібліотеку. Процес створення та облаштування сільських публічно-шкільних бібліотек було вирішено провести з 06 грудня 2021 року по 06 лютого 2022 року.

Також депутати затвердили План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік та перелік видів громадських робіт, які відповідають потребам територіальної громади або задовольняють суспільні потреби територіальної громади. На організацію громадських робіт передбачили кошти в сумі 6500 ( шість тисяч п’ятсот) гривень.

Укласти договір про міжбюджетний трансферт місцевому бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік по оплаті послуг за навчання 2-х дітей з особливими потребами у закладах дошкільної освіти, які проживають на території Підгороднянської громади рішенням сесії депутати доручили голові Підгороднянської сільської ради.

Також га сесії було розглянуто клопотання батьків дітей з інвалідністю цукрового діабету 1 типу; заяви мешканців громади про надання матеріальної допомоги; заяви про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки тощо.

Більше інформації по рішеннях з питань порядку денного можна буде дізнатися на даному Веб-сайті в розділі «Документи» після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано