A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася позачергрва сесія сільської ради

Дата: 12.11.2021 16:10
Кількість переглядів: 915

Фото без опису

11 листопада відбулася позачергова вісімнадцята сесія Підгороднянської сільської ради, участь в якій взяли депутати, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, старости сіл громади. Сесійне засідання провів голова громади Сергій Чапрак.

Фото без опису

Депутати розглянули 5 питань: про делегування функцій замовника на виконання робіт по об’єкту «Реконструкція будівлі під центр надання адміністративних послуг за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Підгородне, вул. Бережанська,70»; про  внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік; про міжбюджетний трансферт Тернопільському обласному бюджету; про надання матеріальної допомоги інвалідам війни в Афганістані та різне.

Отож по першому питанню депутати вирішили делегувати функції замовника на виконання робіт з реконструкції будівлі майбутнього ЦНАПу управлінню капітального будівництва Тернопільської ОДА.

Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Ірини Ващенко, депутати внесли зміни до розподілу видатків Підгороднянського сільського бюджету на 2021 рік за рахунок перерозподілу видатків загального фонду сільського бюджету на 2021 рік

Також депутати дали згоду на передачу 50 000.00 грн у вигляді міжбюджетного трансферту з Підгороднянського сільського бюджету Тернопільському обласному бюджету на проект «Реконструкція будівлі під центр надання адміністративних послуг за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Підгородне, вул. Бережанська,70», що буде реалізований у 2022 році на умовах спів фінансування за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку і зобов’язали голову Підгороднянської сільської ради укласти відповідні угоди з Тернопільською обласною радою.

Розглянувши та обговоривши заяви громадян щодо надання грошової допомоги  та заслухавши висновок постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, депутати вирішили відмовити у виплаті матеріальної допомоги інвалідам війни до Міжнародного дня інвалідів та здійснити виплату до дня виведення військ з Афганістану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано