A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося тринадцяте засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 12.11.2021 13:06
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

11 листопада під головуванням сільського голови Сергія Чапрака відбулося

тринадцяте засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, участь в якому взяли керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик, начальники відділів сільської ради, старости сіл громади.

На розгляд членів виконавчого комітету було винесено 14 питань з різних сфер життєдіяльності громади та окремих її жителів. Зокрема члени виконкому затвердили заходи щодо посилення контролю зі збирання, утилізації та захоронення рослинності та її залишків (відходів) й утворили постійно діючу робочу групу із представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, органів поліції, працівників ДСНС у Тернопільській області, громадських організацій, громадських інспекторів з охорони довкілля та Державної екологічної інспекції у Тернопільській області для запобігання та виявлення фактів спалювання рослинності та її залишків.

Також було затверджено акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню в селах Драганівка, Почапинці і Довжанка та згідно з актом обстеження було вирішено видати ордери на видалення насаджень.

На засіданні було заслухано інформацію начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксани Алєксєєвої щодо стану протипожежної охорони комунальних об’єктів на території сільської ради та про умови функціонування і перспективи розвитку системи дошкільної освіти.

Про наповнення місцевого бюджету та сплату земельного податку, орендної плати за землю фізичними особам у 2021 році членів виконкому інформували начальник фінансового відділу Ірина Ващенко та головний спеціаліст земельного відділу Дмитро Зінов’єв.

«Станом на 1 листопада 2021 року до бюджету громади по сплаті земельного податку та орендної плати за землю фізичними та юридичними особами надійшли кошти в сумі 1 767,1 тис. грн, при плані за звітній період 1 951,7 тис. грн. План виконано на 90,5%», — зазначила начальниця фінвідділу. — «Станом на 1 жовтня 2021 року податковий борг по сплаті земельного податку складав 350,5 тис. грн, станом на 8 листопада погашено 15.5 тис. грн».

Відтак було прийнято рішення зобов’язати головного спеціаліста земельного відділу, фінансовий відділ сільської ради та старост сіл повідомлення про нарахування земельного податку доносити до відома платників податку до 1 вересня поточного року.

Також на засіданні виконавчого комітету було затверджено робочі проекти з поточного середнього ремонту вул. Карпенка в селі Великий Ходачків (кошторисна вартість 7 100 149.00 грн) та вул. Чубинського в селі Підгородне (кошторисна вартість 3 000 474.00 грн).

Рішенням виконкому було внесено зміни у складі адміністративної комісії при виконавчому комітеті Підгороднянської сільської ради.

Низка питань, винесених на розгляд членів виконавчого комітету, стосувалися присвоєння поштових адрес житлових будинків та земельних ділянок тощо. Відповідно до регламенту рішення з тих та інших питань, що виносилися на розгляд членів виконавчого комітету, будуть оприлюднені на даному Веб-сайті в розділі «Документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано