A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Малий бізнес Тернопілля поповнив місцеві скарбниці на майже 690,6 млн грн єдиного податку

Дата: 10.11.2021 09:35
Кількість переглядів: 200

Упродовж січня-жовтня 2021 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до місцевих скарбниць Тернопільщини 690,6 млн грн єдиного податку. Це на 84 млн грн більше, ніж очікувалося. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 103,6 млн гривень.

Значна частка сплаченого податку – внесок приватних підприємців. За десять місяців цього року вони сплатили 462,1 млн грн єдиного податку, що на 91,8 млн грн більше, ніж минулоріч. Юрособи перерахували за цей період 87,8 млн грн єдиного податку. Це перевищило очікувані надходження на 20, а минулорічні на 26 відсотків. Відтак від малих підприємств тергромади краю отримали 14,5 млн грн, а приріст до січня-жовтня 2020 року склав 18,1 млн гривень.

Платники фіксованого сільськогосподарського податку, а це четверта група, сплатили цьогоріч 140 млн грн єдиного податку.

Єдиний податок – платіж, який спрямовується в повному обсязі до місцевих скарбниць. Відтак територіальні громади можуть його використовувати для розвитку своєї інфраструктури.

Сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано