A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сімнадцята сесія відбулася в Довжанці

Дата: 27.10.2021 09:28
Кількість переглядів: 924

Фото без опису

26 жовтня в приміщенні клубу села Довжанка відбулася сімнадцята сесія Підгороднянської сільської ради VIII скликання, на порядок денний якої було винесено 15 питань. У роботі сесії взяли участь депутати, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, старости сіл громади.

Відтак депутати затвердили звіт про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2021 року: по доходах у сумі 44 303 600.00 гривень, по видатках, проведених у межах затверджених показників, у сумі 44 263 044.00 гривень. Також, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, депутати внесли зміни до Підгороднянського сільського бюджету на 2021 рік. Зокрема було вирішено збільшити доходи на суму 1 540 293 грн., здійснити перерозподіл асигнувань загального фонду сільського бюджету на 2021 рік (-746 205, 88 грн.) та збільшити обсяг видатків сільського бюджету в сумі 2 286 498, 88 грн.

Також депутати дали згоду на передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту з Підгороднянського сільського бюджету Козівському селищному бюджету для Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Козівської селищної ради» для проведення розрахунків за енергоносії, придбання радіатора, ремонт електропроводки в сумі 15 000 грн. та 50 000 грн. Великогаївському сільському бюджету (Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради на оплату праці соцпрацівників, які обслуговують мешканців нашої громади.

Розглянувши та обговоривши заяви громадян щодо надання грошової допомоги учасникам антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та учасникам Революції Гідності, депутати прийняли рішення виплатити грошову допомогу у розмірі 1000, 00 гривень 44-м мешканцям громади.

Низка рішень стосувалася об’єктів нерухомого майна комунальної власності. Більше інформації по рішеннях з питань порядку денного можна буде дізнатися на даному Веб-сайті в розділі "Документи" після їх оприлюднення згідно з регламентом.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано