A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Опалювальний сезон розпочнеться 18 жовтня

Дата: 13.10.2021 17:35
Кількість переглядів: 602

У середу, 13 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, яке провів голова громади Сергій Чапрак.

Члени виконкому розглянули вісім питань з різних сфер життєдіяльності громади та окремих її жителів.

Зокрема, з метою забезпечення стабільного теплопостачання об'єктів житлового фонду, адміністративних об’єктів, соціально-культурної сфери, навчально-виховних закладів в опалювальний період 2021/2022 років, виконавчий комітет Підгороднянської сільської ради вирішив розпочати опалювальний сезон для об’єктів соціально-культурної сфери, навчально-виховних, лікувальних закладів та інших споживачів, незалежно від форм власності та відомчої належності з 18 жовтня 2021 року.

Також на засіданні було затверджено звіт про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2021 року. По доходах у сумі  44 303 600 гривень, в тому числі: загального фонду – 43 854 902 гривень та спеціального фонду – 448 698 гривень; по видатках, проведених у межах затверджених показників, у сумі 44 263 044 гривень.

 

Низка питань,розглянутих на засіданні виконкому, стосувалися присвоєння поштової адреси земельним ділянкам і житловим будівлям, надання дозволу на торгівлю тощо.

Відповідно до регламенту рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на даному Веб-сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано