A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося десяте засідання виконавчого комітету

Дата: 09.09.2021 17:23
Кількість переглядів: 1385

9 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, яке провів сільський голова Сергій Чапрак. В засіданні взяли участь керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик, секретар Підгороднянської сільської ради Ірина Войтович, начальники відділів сільської ради, старости сіл громади.

На розгляд членів виконавчого комітету було винесено 13 питань з різних сфер життєдіяльності громади та окремих її жителів.

Зокрема було заслухано інформацію директора Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради Когута В.Б. про роботу Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської у Підгороднянській громаді. Як відомо, 18 лютого 2021 року рішенням Підгороднянської сільської ради, а 19 лютого 2021 рішенням  Великогаївської ради затверджено договір про співробітництво Великогаївської та Підгороднянської  територіальних громад. Цим договором передбачено надання соціальних послуг особам похилого віку і інвалідам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання та сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. У зв’язку з цим було внесено зміни у штатний розклад ЦСО та з 1-го березня прийнято на роботу 7 соціальних робітників Підгороднянської громади, з 5 квітня – фахівця із соціальної роботи і з 1 червня — робітника із соціальної роботи у с. Почапинці. На даний час, як повідомив Василь Богданович, у Підгороднянській громаді налічується 77 підопічних, яким надається соціальна послуга догляду вдома, з яких 11 осіб належать до ІІ групи рухової активності, 39 — до ІІІ , 26 – до IV  і 1 особа – до V групи рухової активності. Впродовж березня-серпня 2021 року соціальними робітниками Центру у Підгороднянській громаді було надано 7365 соціальних послуг.

Відтак члени виконкому вирішили покласти на старост сіл громади забезпечити формування бази даних усіх соціально вразливих категорій громадян, які потребують соціального захисту; сприяти працівникам Центру соціального обслуговування у виявленні сімей та особи, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою своєчасного та якісного надання необхідних соціальні послуги; директору Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради Когуту В.Б. провести моніторинг та оцінку якості надання соціальної послуги догляду вдома у ІІІ кварталі 2021 року.

Також на засіданні було розглянуто питання про створення робочої групи з питань формування проекту бюджету Підгороднянської сільської ради на 2022 рік та підготовки проекту рішення сільської ради «Про бюджет Підгороднянської сільської ради на 2022 рік». Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Підгороднянської сільської ради Ірини Ващенко, члени виконкому затвердили Положення про робочу групу з питань формування проекту бюджету Підгороднянської сільської ради на 2022 рік та затвердили її склад.

Отож до складу робочої групи увійшли: Осядач Володимир Борисович – голова робочої групи, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Войтович Ірина Миколаївна – заступник голови робочої групи, секретар сільської ради; Ващенко Ірина Миронівна – секретар робочої групи, начальник фінансового відділу Підгороднянської сільської ради; Алєксєєва Оксана Михайлівна – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради; Пархуць Володимир Дмитрович – головний бухгалтер відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради; Лобур Марія Йосипівна — головний бухгалтер Підгороднянської сільської ради; Гумена Ірина Іванівна –— головний спеціаліст відділу загальної та організаційної роботи Підгороднянської сільської ради; Крисоватий Михайло Григорович – депутат сільської ради; Павелко Микола Михайлович — заступник голови робочої групи, голова комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій; Ящик Богдан Григорович — керуючий справами (секретар) виконавчого комітету; Монько Мирослав Михайлович – фізична особа-підприємець.

Також на засіданні розглянули питання про створення комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Підгороднянської сільської ради. 

  

Низка питань, винесених на розгляд членів виконавчого комітету, стосувалися надання дозволів на виготовлення проектно-технічної документації по газифікації житлових будинків; упорядкування поштових адрес житлових будинків тощо. Відповідно до регламенту рішення з тих та інших питань, що виносилися на розгляд членів виконавчого комітету, будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради в розділі «Документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано