A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У селах громади завершено ямковий ремонт найпроблемніших ділянок доріг

Дата: 28.07.2021 10:29
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису

 Цьогоріч у бюджеті Підгороднянської сільської ради на проведення такого ремонту було закладено близько двох мільйонів гривень, на які було придбано по 400 тонн щебеню для кожного із шести сіл (крім Підгороднього).

Слід зазначити, що загальна довжина вулиць і доріг місцевого значення по селах Підгороднянської ОТГ ( тобто таких, що ремонтуються і обслуговуються за кошти бюджету громади) становить 76,3 км. Найбільша довжина вулично-дорожньої мережі у селах Підгородне (14,5 км), Великий Ходачків (13,6 км), Довжанка (11,2 км). Далі йдуть села Домаморич — 11 км, Забойки — 10,5 км, Драганівка — 8,5 км та Почапинці — 7 км.

Цьогоріч було прийнято рішення зосередитися на тих дорогах, які найбільше потребують ремонту. Вибір було покладено на старост. За інформацією, яку ми отримали зі старостинських кругів, у селі Великий Ходачків було засипано щебенем дороги по вулицях Чалдаєва, Нова, Бережанська та Каласантівка. У Довжанці — вулицю Осадчука та частково І. Франка, Галицьку, Шевченка і переїзди на вулиці І. Калуша і Містечко. В Домаморичі — вулиці Зелена, Лугова і частково вул. 16 Липня. У Драганівці було засипано дороги по вулицях 8-Березня, Листопадова, Садова, Садова-бічна, Польова та Карпенка. У Забойках — вулиця Зарічна і аварійні ділянки на вулицях Гайова і Майдан. В Почапинцях — вулиці Шевченка, Шкільна, Приозерна і Молодіжна.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано