A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Увага, конкурс!

Дата: 26.07.2021 16:04
Кількість переглядів: 437

 

            Підгороднянська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста земельного відділу Підгороднянської сільської ради.

 

Вимоги до кандидата:

  • громадянство України;
  • вища освіта не нижче ступеня бакалавра;
  • вільне володіння державною мовою;
  • вміння роботи на комп’ютері на рівні користувача;
  • вітається досвід роботи в установах та організаціях, що займаються земельними питаннями.

Для участі у конкурсі подаються такі документи: заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи  місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування; письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки; заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копія (копії) документа (документів) про освіту, засвідчені у встановленому законодавством порядку;  декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, заповнена в електронному варіанті на сайті НАЗК; копія паспорта громадянина України; копія трудової книжки (за наявності).

Документи на конкурс приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: вул. Пасічна, 11 с. Підгородне, Підгороднянська сільська рада

Додаткові відомості про умови конкурсу за телефоном: (068)3442275

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано