A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося восьме засідання виконавчого комітету

Дата: 12.07.2021 16:35
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

Із теплих та щирих привітань на адресу члена виконкому, старости Домаморицького старостинського округу Петра Миколайовича Котляра розпочалося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради.

Фото без опису

Відтак присутні перейшли до розгляду питань порядку денного восьмого засідання, в ході якого було заслухано звіт про перебіг виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку сільської ради за І півріччя 2021 року (доповідач — начальник відділу загальної та організаційної роботи, депутат Підгороднянської сільської ради Іван Рудакевич) та звіт начальника фінансового відділу Ірини Ващенко про виконання сільського бюджету за І півріччя 2021 року.

Фото без описуФото без опису

Також члени виконкому розглянули питання про утворення місцевої комісії для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Розглянувши заяви громадян, члени виконкому присвоїли адреси низці земельних ділянок і приміщень. За розглядом скарг громадян також було прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Відповідно до регламенту рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано