A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбувся обласний форум "Активна молодь"

Дата: 02.07.2021 12:56
Кількість переглядів: 1459

Фото без опису

Про підвищення ефективності реалізації молодіжної політики на засадах партнерства між громадськими організаціями, державними установами та органами місцевого самоврядування шляхом залучення молоді до процесів прийняття рішень на рівні Тернопільської області йшлося на обласному молодіжному форумі «Активна молодь», що зібрав представників територіальних громад області, членів молодіжних громадських організацій та органів студентського і учнівського самоврядування.
Привітав учасників форму та побажав їм плідної праці заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко.
«Україна — починається з кожного. Але саме молодь є носієм тих рішучих змін, які формують майбутнє цілої держави. І сьогодні я щиро радий бачити у цьому залі стільки цілеспрямованих молодих людей. Людей, які, наперекір суспільній думці, відстоюють свої позиції та не миряться із несправедливістю. Молодь генерує цікаві ідеї та проєкти, які спільним зусиллями ми намагаємося реалізовувати», — сказав Віктор Устенко.

Фото без опису
Також, за активну громадянську позицію, вірність ідеалам молодих українців, вагомий особистий внесок у розвиток державотворчих процесів та з нагоди Дня молоді Віктор Устенко вручив учасникам відзнаки. Приємно зазначити, що серед нагороджених були і представники нашої громади — організатори культурно-дозвіллєвої діяльності комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту» Підгороднянської сільської ради Наталія Буцер і Лілія Телих. Молодці, дівчата, пишаємося вами! Так тримати!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано