A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Удачі вам, "джурики"! Ми з вами!

Дата: 01.07.2021 09:57
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

Сьогодні рій «Почапинська січ» відбув у Кропивницький, де з 1 до 10 липня відбуватиметься ІІІ (Всеукраїнський) етап військово-патріотичної гри «Джура»-2021: «Інгульська січ».

«Сокіл» («Джура») — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, метою якої є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва. На загальнонаціональному рівні її з 2009 року проводить Міністерство освіти і науки України.

За підсумками ІІ (обласного) етапу, участь у якому брали 15 команд зі всієї області, команда Почапинської ЗОШ здобула І місце і тепер представлятиме Тернопільщину на Всеукраїнських змаганнях.

«Часу на підготовку ми мали обмаль», — каже начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва. — «Адже результати обласного конкурсу стали відомі лише 15 червня. Тож за 2 тижні ми мусили забезпечити наших «джуриків» військовою формою,фірмовими футболками, іншим необхідним інвентарем. Тішимося, що нам це вдалося. Для дітей участь у Всеукраїнському етапі змагань є важливою, вони заслужили на це. І як би там не склалося, для нас вони вже Переможці!»

«Діти молодці. Вони налаштовані на хороші результати, серйозно готувалися до змагань, щодня мали по кілька тренувань», — розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель предмету «Захист України» Василь Іванович Фандалюк. — «Але передусім це для них можливість помандрувати, провести з користю час в наметовому таборі, познайомитися з дітьми зі всієї України, поспівати пісень біля багаття. Ми щиро дякуємо за матеріальну та організаційну допомогу голові Підгороднянської ОТГ Чапраку С.В., начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Алексєєвій О.М., директору Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Пшеничній О.Г. та завідувачу його науково-краєзнавчого відділу Фалінському М.В.»

Ну що ж, удачі вам, «джурики»! Ми з вами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано