A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося шосте засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 11.06.2021 13:43
Кількість переглядів: 946

11 червня відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, яке провів голова громади Сергій Чапрак. В засіданні взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Осядач, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик, секретар Підгороднянської сільської ради Ірина Войтович, начальники відділів сільської ради, старости сіл громади.

У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади та окремих її жителів.

Зокрема члени виконкому затвердили проектну документацію реконструкції цегляного будинку тваринника під адміністративний будинок Підгороднянської сільської ради за адресою: с. Підгородне, вул. Бережанська, 70, де, за проектом, має бути і ЦНАП; заслухали і затвердили План основних заходів цивільного захисту Підгороднянської сільської ради на 2021 рік та План заходів з відзначення річниці Конституції України і Дня молоді.

За розглядом скарг і заяв громадян також прийнято відповідні рішення.

 

Відповідно до регламенту рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на даному Веб-сайті сільської ради в розділі "Документи"

В різному члени виконкому обговорили попередній План святкування Дня громади, яке цьогоріч відбуватиметься в селі Домаморич, оскільки воно є найстаршим із семи сіл нашої громади і святкує в 2021 році своє 780-річчя (перша писемна згадка про це село датується 1241 роком).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано