A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Стали відомі результати опитування мешканців громади

Дата: 08.06.2021 13:46
Кількість переглядів: 909

Фото без опису

Компанія MLS group представила результати соціологічного опитування мешканців нашої громади, яке відбувалося впродовж квітня в рамках проекту «Громада спільних дій». Це соціальний проект для ОТГ України, який передбачає вивчення громадської думки та розробку інструменту для систематичного моніторингу різних аспектів життя громади.

У нашій громаді старостами та працівниками сільської ради було опитано 403 мешканці віком від 18 років. Вибірку дослідження (скільки осіб якого віку і якої статі необхідно опитати в кожному населеному пункті) та, власне, саму анкету було розроблено фахівцями MLS group, які згодом і опрацьовували результати опитування.

Отож,за результатами отриманих даних 69% мешканців Підгороднянської громади вважають, що в своєму розвитку громада рухається в правильному напрямку; 77% мешканців зазначає, що їм комфортно жити у громаді; 66% відчувають себе частиною громади; 56% громадівців вважають нашу громаду інформаційно відкритою, оскільки знають майже все, що відбувається в громаді.

93% мешканців громади задоволені частотою вивозу сміття, 82% — можливістю сортувати відходи. Найбільше громадівці занепокоєні екологічним станом водних об’єктів, станом доріг і тротуарів.

Серед пріоритетних напрямків розвитку громади мешканці віддають перевагу вулицям/дорогам, їх утриманню, охороні здоров’я та шкільній/дошкільній освіті.

Ознайомитися з розгорнутим аналізом моніторингового дослідження можна за посиланням https://drive.google.com/file/d/1K6hdAVwp2RwJrQkiZHKzRmSDY80wy806/view?usp=sharing


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано