A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Бібліотека села Довжанка приймає відвідувачів за новою адресою

Дата: 31.05.2021 11:52
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

В рамках робочої поїздки в с. Довжанка начальник відділу освіти культури, молоді та спорту Оксана Алєксєєва і головний спеціаліст відділу Юлія Батюк побували в сільській бібліотеці, яка нещодавно відсвяткувала новосілля.

Фото без опису

Із середини травня бібліотека приймає відвідувачів у двох просторих і світлих кімнатах третього поверху адмінбудівлі старостинського округу села Довжанка. Сюди ж перенесли і літературу зі шкільної бібліотеки, яка, через брак приміщень, всупереч санітарним нормам розміщувалася в одній із навчальних кімнат.

Бібліотекар «Центру культури, дозвілля, туризму і спорту» Підгороднянської сільської ради Соломія Баляс показала гостям свою «господарку», розповіла про плани і потреби. Передусім бракує літератури, особливо сучасних авторів.

Оскільки ця проблема актуальна для всіх бібліотек, звертаємося до мешканців громади —в кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитися ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Передати книгу в дар бібліотеці — значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки.

Тож «Центр культури, дозвілля, туризму і спорту» оголошує акцію « Подаруй книгу бібліотеці». Якщо ви, шановні громадівці, маєте можливість поділитися книгами з власної бібліотеки або придбати нову літературу, звертайтеся до бібліотекарів вашого села. Або ж телефонуйте за номером 097 721 82 59



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано