A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нагороджено переможців творчого конкурсу до Дня матері

Дата: 25.05.2021 12:59
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

У вівторок, 18 травня, голова громади Сергій Чапрак нагородив переможців конкурсу, організованого відділом освіти, культури, молоді і спорту Підгороднянської сільської ради до Дня Матері.

«Ми ставили собі за мету залучити до участі в творчому конкурсі якомога більшу кількість мешканців громади, аби максимально виявити наш творчий потенціал»,- розповідає головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Батюк. «Всі охочі, не залежно від віку, могли показати себе в номінаціях: вірш (поетичний твір), лист, есе;малюнок, рукоділля (м’яка іграшка, аплікація, квілінг, орігамі тощо)».

Відтак у кожній із зазначених номінацій журі визначало переможців у трьох вікових категоріях — діти 5-10 років, 11-15 років і категорія 16+

Отож, у номінації «Вірш» найкращою було визнано поезію Ніни Вересюк (47 років, село Почапинці). Друге місце розділили Адріана Кухар (17 років, село Домаморич) та Інна кінь (43 роки, село Великий Ходачків).

У номінації «Лист до мами» найкращою визнано роботу Діани Крайничин (20 років, село Великий Ходачків).

Найширше була представлена номінація «Рукоділля», тож і переможців визначити було не легко. Відтак перше місце журі віддало Діані Гураль (12 років, село Підгородне). Друге місце розділили дев’ятирічна Марта Гошкодер і тринадцятирічна Дарина Шостак із Великого Ходачкова. Третє місце посіла дванадцятирічна Вікторія Гарасим із Почапинець.

У номінації «Малюнок» найкращою визнали роботу Анжели Табаки із Великого Ходачкова. Юлія Жаворонко (село Забойки) і Марія Лизак (Великий Ходачків) отримали ll і lll місця відповідно.

Усіх переможців було нагороджено грамотами і наборами для творчості.

За відмінну роботу грамотами і книгами були також нагороджені працівники «Центру культури, дозвілля, туризму і спорту» Підгороднянської сільської ради Оксана Телих (село Забойки) і Олена Павелко (село Великий Ходачків).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано