Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території Підгороднянської сільської ради» та аналізу регуляторного впливу

Дата: 25.05.2021 12:07
Кількість переглядів: 398

    Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від громадян, фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб, а також їх об’єднань Підгороднянська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Підгороднянської сільської ради» та аналіз регуляторного впливу.

        1.Зміст проекту:

        Встановлення розмірів ставок місцевих податків і зборів із врахуванням вимог Податкового кодексу України. Аналіз регуляторного впливу проекту рішення сільської ради підготовлено на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», зі змінами (Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року №1151).

       

        2. Поштова та електронна адреса розробника проекту:

2.1. юридична  адреса: 47751,Тернопільська область, Тернопільський район, село Підгородне, вул. Зелена,2, постійна комісія з питань планування фінансів, бюджету,  соціально-економічного розвитку та інвестицій , електронна адреса:  pidgorodnesrada@ukr.net

2.2. поштова адреса: 47751,Тернопільська область, Тернопільський  район, село Підгородне, вул. Пасічна,11, фінансовий відділ  Підгороднянської сільської ради , електронна адреса: 

 finvid55@gmail.com

      3.Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу:

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на протязі п'яти робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення  на офіційному  веб-сайті Підгороднянської сільської ради за адресою: https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/в розділі «Регуляторна політика» .

        Зауваження та пропозиції від громадян, фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб, а також їх об’єднань, приймаються фінансовим відділом Підгороднянської сільської ради  протягом одного місяця з моменту оприлюднення проекту рішення у письмовому вигляді за адресою: 47751, Тернопільська  область, Тернопільський  район, с. Підгородне, вул. Пасічна, 11 каб.9, , e-mail:

finvid55@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано