A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Чому безробітні повертають кошти

Дата: 24.05.2021 12:39
Кількість переглядів: 325

Шановні клієнти Тернопільського міськрайонного центру зайнятості. Нагадуємо Вам про обов'язок інформувати центр зайнятості протягом 3 робочих днів про обставини, визначені у частині першій статті 45 Закону України “Про зайнятість населення”, що є підставою припинення реєстрації безробітного. Зокрема, це можуть бути: початок трудових, цивільно-правових відносин, вступ на навчання за денною формою, призов на строкову військову або альтернативну (невійськову) службу, досягнення пенсійного віку, призначення пенсії на пільгових умовах, призначення пенсії за вислугу років та інше.

У випадку умисного невиконання безробітними своїх обов'язків та зловживання ними, з таких осіб стягується сума виплаченого їм забезпечення та вартості наданих соціальних послуг з моменту виникнення обставин, що впливають на умови виплати. Слід зазначити, що у 2020 році незаконно отриману допомогу по безробіттю повернули 46 осіб на загальну суму 234,5 тисяч гривень.

У разі, якщо у Вас виникли сумніви з приводу Ваших прав і обов'язків, просимо заздалегідь звертатися до фахівців центру зайнятості для отримання консультації та запобігання порушенню законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано