A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося дев’яте пленарне засідання сесії Підгороднянської сільської ради VIII скликання.

Дата: 14.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 1340

Фото без опису

Сьогодні, 14 травня, під головуванням сільського голови Сергія Чапрака відбулася дев’ята сесія Підгороднянської сільської ради VIII скликання.

У роботі сесії, на розгляд якої було винесено 11 питань, взяли участь депутати, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Підгороднянської сільської ради Володимир Осядач, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету ради Богдан Ящик, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, старости сіл громади.

Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Відтак під час засідання сесії депутатами було затверджено «Програму розвитку освіти в Підгороднянській громаді 2021-2022 рр.», «Програму розвитку культури в Підгороднянській громаді 2021-2022 рр.», «Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради» в новій редакції та «Положення про фінансовий відділ Підгороднянської сільської ради» в новій редакції; внесено зміни в «Програму розвитку фізичної культури і спорту на території Підгороднянської сільської територіальної громади Тернопільського району Тернопільської області на 2021-2022 рр.».

З метою підвищення ефективності використання об’єктів нерухомого майна комунальної власності та збільшення дохідної частини бюджету громади, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», депутати Підгороднянської сільської ради вирішили передати в оренду з проведенням аукціону гідроспоруди в селах Домаморич, Підгородне і Почапинці.

Також рішенням сесії було внесено зміни до Підгороднянського сільського бюджету на 2021 рік. Зокрема, за рахунок залишку коштів загального фонду станом на 01.01.2021 року на суму 278 тисяч гривень та перерозподілу асигнувань загального фонду сільського бюджету на 2021 рік 73 тисячі 700 гривень спрямовують на придбання матеріалів для ремонту санвузла ФАПу села Великий Ходачків, 238 тисяч — на харчування учнів, 25 тисяч — на оздоровлення дітей у літніх пришкільних таборах, 30 тисяч — на програму розвитку культури Підгороднянської сільської ради на 2021-2022р.

Також на засіданні було розглянуто заяви і звернення громадян.

Відповідно до регламенту рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради pidgorodnyanska-gromada.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано