A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

105 продуктових наборів доставили соціальні працівники мешканцям громади

Дата: 29.04.2021 14:39
Кількість переглядів: 1423

Фото без опису

З нагоди великого свята Воскресіння Христового 105 продуктових наборів були доставлені соціальними працівниками нашої громади в домівки одиноких літніх людей, непрацездатних громадян, мешканців громади, які потрапили у складні життєві обставини та багатодітним родинам, які мають четверо і більше дітей.

Продуктові набори були сформовано спільними зусиллями сільської ради, яка надала кошти в сумі 49 920, 00 грн і благодійників, які долучилися до акції «Великодній кошик». Зокрема Підприємство благодійного фонду «Карітас» (с. Драганівка, директор Михайло Савка) надало гречану крупу, підприємці і депутати Підгороднянської сільської ради Сергій Музика, Віктор Свербивус (с. Домаморич) та Микола Павелко (с. Великий Ходачків) закупили солодощі, а підприємець Тарас Ташматов (с. Забойки) — макаронні вироби, горошок, масло і паски.

Виконком Підгороднянської сільської ради дякує всім, хто долучився до акції, до формування і роздачі наборів. Єдиною командою ми подбали про те, щоб люди, які потребують підтримки і допомоги, не відчули себе покинутими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано