A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Здорові немовлята

Дата: 28.04.2021 17:20
Кількість переглядів: 1431

Фото без опису

У вівторок на засіданні виконкому Підгороднянської сільської ради було ухвалено рішення про підготовку та проведення Всеукраїнської благодійної акції  «Серце до серця» на території  Підгороднянської сільської ради, яка триватиме цього річ з 30 квітня до 30 вересня. Зокрема члени виконавчого комітету утворили робочу групу та затвердити заходи з підготовки та проведення акції.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» цього року оголошує національний збір коштів на неонатальне обладнання у дитячі лікарні України!

Новонароджені діти потребують особливого догляду та безпеки. Саме від того, як ми забезпечимо своєчасну діагностику передчасно народженим дітям або дітям з різними патологіями та вадами, залежить, яким буде здоров’я населення нашої країни.
На даний момент найбільш актуальною проблемою є придбання обладнання для проведення лікувальної гіпотермії та постійного нейромоніторингу діток, які народилися у стані асфіксії, апарати ШВЛ, в тому числі для високочастотної вентиляції, інкубатори з функцією сервоконтролю, реанімаційні столики, відсмоктувачі, лампи фототерапії, інфузомати, поліфункціональні монітори, пульсоксиметри, лабораторно-діагностичне обладнання, транспортні реанімобілі належно обладнані (інкубатор, апарат ШВЛ, моніторуюча система, інфузомати), завдяки чому можливо підтримувати життєві функції пацієнта та проводити постійний моніторинг упродовж усього періоду транспортування.

Завдяки акціям «Серце до Серця» за 15 років існування українці забезпечили сучасним медичним обладнанням дитячі лікарні більше ніж на 50 мільйонів гривень.

Потурбуватись про безпеку та здоров’я малюків, зробивши благодійний внесок – це те найменше, що ми, дорослі, можемо зробити на шляху допомоги дітям.

Благодійний внесок для лікарні нашої області можна зробити онлайн на сайті sercedoserca.com.ua, через Приват 24, через термінал самообслуговування або у відділенні банку за реквізитами:

АТ КБ “ПРИВАТБАНК»
IBAN UA 173052990000026008043604327
ЄДРПОУ 34354227
ВБФ «Серце до серця»
Призначення платежу:
Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для __ області.
За детальною інформацією звертайтесь у центральний офіс ВБФ «Серце до серця» тел.: 098 952 20 09, e-mail: sercekiev@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано