Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На виконкомі заслухано звіт про виконання бюджету за перший квартал 2021 року.

Дата: 28.04.2021 10:14
Кількість переглядів: 1232

Фото без опису

У вівторок , 27 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, яке провів голова громади Сергій Чапрак. У ході засідання, участь у якому взяли члени виконкому і начальники відділів сільської ради, розглянуто 16 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Відтак начальник фінансового відділу Ірина Ващенко проінформувала присутніх про виконання бюджету Підгороднянської сільської ради за перший квартал 2021 року та про заходи щодо збільшення надходжень до місцевого бюджету; економного та раціонального використання коштів місцевого бюджету; упорядкування мережі бюджетних установ, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету у 2021 році.

Фото без опису

Зокрема Ірина Миронівна зазначила, що за І квартал 2021 року до загального та спеціального фондів сільського бюджету, враховуючи міжбюджетні трансферти, надійшло 12 мільйонів 878 тисяч 500 гривень. Виконання планових показників дохідної частини загального фонду становить 112%. За І квартал 2021 року видатки бюджету проведені в сумі 8 мільйонів 982 тисячі 300 гривень, з яких 5 мільйонів 492 тисячі 400 гривень проведено на фінансування освітніх навчальних закладів.

Про стан організації гарячого харчування дітей у закладах освіти Підгороднянської сільської ради звітувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєксєєва.

Фото без опису

«Станом на квітень 2021 року гарячим харчуванням у закладах загальної середньої освіти охоплено 549 учнів (95 %). Із них 1- 4 класів – 209 учнів (88%), 5 - 11 класів – 340 (100%)», — зазначила Оксана Михайлівна. — «Для 97 школярів у громаді організовано безкоштовне харчування: 2 учні – із категорії діти-сироти та позбавлені батьківського піклування (100%), 3 – внутрішньо переміщені (100%), 19 – діти учасників бойових дій (100%), 73 – з малозабезпечених родин (100%).

У закладах дошкільної освіти громади 149 дітей (100%) охоплені триразовим гарячим харчуванням. Безкоштовно харчуються 16 дітей (11%). Багатодітні родини (14 дітей) сплачують 50 % від вартості харчування.

Загалом на організацію харчування учнів і вихованців закладів освіти громади з місцевого бюджету спрямовано кошти у сумі 340 тисяч гривень.

Питання організації харчування дітей у закладах освіти перебуває на постійному контролі нашого відділу», — резюмувала очільниця відділу освіти,культури, молоді та спорту.

Також на засіданні виконкому йшлося про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі; про підготовку та проведення на території Підгороднянської сільської ради благодійної акції «Серце до серця»; про забезпечення збереження кабельних ліній електрозв’язку; про організацію та проведення заходів до Дня Пам’яті та Примирення і Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні та низку інших важливих питань.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано