A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Програма соціально-економічного розвитку громади на 2021 рік

Дата: 12.04.2021 15:41
Кількість переглядів: 1302

Фото без опису

Депутати Підгороднянської сільської ради затвердити Програму соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2021 рік, яку на сесійному засіданні презентував начальник відділу загальної та організаційної роботи, депутат Підгороднянської сільської ради Іван Рудакевич.

Програма розроблена на основі пропозицій відділів і структурних підрозділів сільської ради, підрозділів територіальних органів виконавчої влади, підприємств і установ громади, статистичних даних про розвиток громади за попередні роки.

У Програмі здійснено аналіз тенденцій економічного і соціального розвитку громади протягом 2020 року, визначено пріоритетні напрями та завдання економічного і соціального розвитку ОТГ на 2021 рік, представлені прогнозні показники соціально-економічного розвитку громади в цілому та в розрізі окремих галузей, перелік програм, реалізація яких здійснюватиметься у 2021 році, які відображають наміри структурних підрозділів Підгороднянської сільської ради, а також підприємств, організацій і господарств громади щодо результатів їх діяльності у наступному році.

«Виконання визначених у Програмі завдань та заходів стане вагомим підґрунтям для економічного зростання, збільшення податкових надходжень громади,зростання реальних доходів населення, забезпечення соціальних гарантій та сприятиме досягненню головних стратегічних цілей Програми», — зазначив Іван Романович.

Детально ознайомитися з Програмою розвитку нашої громади можна  на цьому сайті в розділі "Програма соціально-економічного розвитку громади".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано