A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

До участі в чемпіонаті Тернопільського району з футболу готові!

Дата: 12.04.2021 10:57
Кількість переглядів: 1056

Фото без опису

Сьогодні, перед початком роботи сесії Підгороднянської сільської ради, голова громади Сергій Чапрак вручив старостам сіл форми та спортивний інвентар для футбольних команд. А їх у громаді є шість.

Цьому передувала зустріч голови із представниками команд, на якій було обговорено умови участі в чемпіонаті Тернопільського району, озвучено проблеми і потреби. А їх чимало!

Відтак для двох команд вдалося знайти спонсорів — підприємство МК «Бетон» (власники — Микола Мазур та брати Богдан і Володимир Коруци) опікуватиметься футбольною командою села Підгородне, а будівельна компанія «Матла» (власник Андрій Матла) бере під своє крило команду села Забойки. Натомість команда «Легіон» села Драганівки, яку минулого сезону спонсорувало місцеве підприємство «Кузя» (власник Андрій Кузь), цьогоріч, на жаль, залишилася без підтримки.

Таким чином спонсори взяли на себе фінансування двох команд, решта ж витрат «лягло» на бюджет Підгороднянської сільської ради. Також сільська рада бере на себе реєстраційні внески команд та страхування гравців (приблизно по 10 000 на команду).

Отож новий футбольний сезон, який розпочнеться 18 квітня, обіцяє бути цікавим, а наші команди підходять до нього, як ніколи, готовими та укомплектованими. Сподіваємося, що надана підтримка трансформується у впевненість, позитивні результати та спортивні здобутки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано