A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«Коли можна записатися до черги у Підгороднянський дитячий садок?

Дата: 02.04.2021 14:04
Кількість переглядів: 772

Фото без опису

Дедалі частіше із таким запитанням звертаються мешканці села Підгородне у відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради.

Як відомо, в селі триває будівництво загальноосвітньої школи I ступеня з дошкільним закладом. Проєкт реалізовують у рамках президентської програми «Велике будівництво» на умовах спіфінансування з місцевого бюджету і Державного фонду регіонального розвитку. Будівництво розпочалося минулої весни. На сьогодні повністю завершено зовнішні роботи, проведено водопостачання, каналізацію, оштукатурено стіни, виконана стяжка. Триває впорядкування прилеглої території, ведуться внутрішні опоряджувальні роботи.

Фото без опису

Фото без опису

«Днями разом із головним спеціалістом нашого відділу освіти, культури, молоді та спорту Валентиною Медицькою ми оглянули об’єкт, — розповідає очільниця відділу Оксана Алєксєєва. — Поспілкувалися з виконробом фірми-підрядника «Авакс Проф» Віктором Синюком. Загалом, все йде за планом. З понеділка будівельники мають розпочати укладання бруківки на подвір’ї навчально-виховного комплексу. Десь трохи робочий процес пригальмував через погодні умови. Однак, як запевнив нас Віктор Леонідович, навіть за найгірших прогнозів новий навчальний рік дітки розпочнуть у новій школі. Щодо садочка, поки нічого чітко спланувати не можемо. Однак, якщо не вдасться відкрити його швидше, то з першого вересня він таки відчинить двері для вихованців. Принаймні, дуже хочемо сподіватися, що ніяких форс мажорів не трапиться, — каже Оксана Михайлівна. — Щодо черги, яка так турбує сьогодні батьків, ми вирішили, все таки, розпочати попередній запис до закладу. Наголошую — не прийом заяв у садочок, і не запис до черги!!!

Оскільки об’єкт ще не зданий в експлуатацію і не прийнятий нами на баланс, ми юридично не маємо права реєструвати заяви про прийом діток у школу чи садок. Щойно ситуація зміниться і керівництво навчально-виховного закладу готове буде розпочати прийом заяв, ми неодмінно повідомимо про терміни, в які батьки зможуть це зробити, на офіційному сайті громади та сторінках громади і нашого відділу у Facebook.

На разі ми хочемо знати, які у нас, так би мовити, перспективи по наповнюваності. Тому просимо зголошуватися:

батьків, чиїм діткам виповнилося 3 роки і вони вже цьогоріч можуть стати вихованцями нашого садочку;

батьків, чиї малюки досягнуть трирічного віку в 2022 та 2023 роках;

батьків, чиї дітки цьогоріч підуть до 1-4 класів Підгороднянської початкової школи.

Для цього ви можете звернутися у відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради за адресою: с. Підгородне, вул. Пасічна, 11, 3-й поверх, каб. 8. Ще раз наголошую — це не заява про прийняття в навчально-виховний заклад і не запис до черги. Все це поки не на часі. Це попередній збір інформації, щоб ми могли розуміти наші перспективи на цей і наступні роки».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано