A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Громада спільних дій

Дата: 01.04.2021 10:23
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

З 1 квітня у Підгороднянській громаді стартує соціологічне опитування в рамках проекту «Громада спільних дій», ініційованого консалтинговою компанією MLS group.

«Громада спільних дій» – це соціальний проект для ОТГ України, який передбачає вивчення громадської думки та розробку інструменту для систематичного моніторингу різних аспектів життя громади. Отриману інформацію громади зможуть використовувати для коригування місцевих програм, плану дій та іншої документації. Посилатися на дані досліджень можна при підготовці звітів, а також використовувати дані для промоційних матеріалів.

Хочемо зазначити, що реалізацію такого проекту MLS group ініціює другий рік поспіль, відбираючи для участі в ньому по 5 громад щороку. У 2021 році право на участь у проекті вибороли:

Острозька міська ТГ, Рівненська область;

Василівська міська ТГ, Запорізька область;

Авангардівська селищна ТГ, Одеська область;

Горностаївська селищна ТГ, Херсонська область;

Підгороднянська сільська ТГ, Тернопільська область.

У вівторок, 30 березня, відбулася online-нарада з представниками компанії MLS group, участь у якій взяли старости сіл, працівники сільської ради і координатор проекту від нашої громади, начальник відділу загальної та організаційної роботи Підгороднянської сільської ради Іван Рудакевич.

Фото без опису

«У нашій громаді опитування розпочнеться 1 квітня і триватиме три тижні, впродовж яких представниками громади буде опитано 400 осіб, — розповідає координатор проекту. — Відтак фахівці MLS group опрацюють анкети і нададуть нам звіт із результатами і рекомендаціями. Ці дані будуть використані при розробці Стратегії розвитку громади, інших програм. Старости та інші працівники громади, які опитуватимуть мешканців, отримали чіткі завдання щодо кількості опитаних у розрізі населених пунктів, статі та віку. Громадівці, які хочуть взяти участь в опитуванні, можуть звернутися до старост сіл, а в Підгородному — у сільську раду за адресою:вул. Зелена, 2. По деяких селах (особливо в Підгородньому) до проведення опитування будуть залучені депутати сільської ради».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано