A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Виконком затвердив робочі проекти з реконструкції вуличного освітлення

Дата: 19.03.2021 15:57
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

У п’ятницю, 19 березня, відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, на розгляд якого було винесено 8 питань.

Зокрема, члени виконкому затвердили два робочі проекти з реконструкції вуличного освітлення:

-«Реконструкція вуличного освітлення вулиць Лугова і Приозерна в с. Почапинці», загальна кошторисна вартістт якого становить 92 302 грн. 00 коп (з них: будівельні роботи – 69571 грн.00 коп; інші витрати – 22 731грн. 00 коп. Загальна довжина освітлювальної мережі – 320 м.

- «Реконструкція вуличного освітлення вулиць Молодіжна, Жовтнева, Зарічна, Шевченка, Шкільна, М.Шарика в селі Почапинці», загальна кошторисна вартість якого становить 204 360 грн. 00 коп (з них: будівельні роботи – 154 472 грн. 00 коп ; інші витрати – 49 888грн. 00 коп.) Загальна довжина освітлювальної мережі – 660 м.

Розглянувши проект Програми соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2021 рік, виконком сільської ради вирішив погодити його та подати на затвердження сесії сільської ради.

З метою запобігання виникненню пожеж у побуті, лісах та сільськогосподарських угіддях, зменшення можливих збитків від пожеж та подальшого негативного впливу їх наслідків, членами виконкому було затверджено план заходів щодо посилення пожежної безпеки.

Задля поліпшення естетичного, санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, залучення громадськості насамперед дітей і молоді до вирішення цих завдань, покращення санітарного та епідемічного благополуччя населених пунктів Підгороднянської сільської ради, виконком сільської ради вирішив:

- провести на території сіл Підгороднянської сільської ради з 1квітня по 1 травня 2021 року місячник з озеленення та благоустрою населених пунктів сільської ради, залучивши до цього підприємства, установи і організації незалежно від форм власності, фермерські господарства, депутатів сільської ради, приватних підприємців та жителів сіл сільської ради;

-визначити 17 квітня 2021 року днем весняної толоки із санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Підгороднянської сільської ради, прибережних смуг, річок і водоймищ, придорожніх смуг, цвинтарів;

-старостам сіл та депутатам Підгороднянської сільської ради довести до відома мешканців села на своїх округах про необхідність прибирання території їхніх господарств.

-всім мешканцям сіл забезпечити ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, розташованих поблизу їхніх господарств.

Також члени виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради розглянули низку заяв мешканців громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано