A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сьомої сесії Підгороднянської сільської ради восьмого скликання

Дата: 05.03.2021 09:42
Кількість переглядів: 1132

Четвертого березня відбулося засідання сьомої сесії Підгороднянської сільської ради восьмого скликання, яке провів сільський голова Сергій Чапрак. У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Осядач, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Богдан Ящик, старости сіл громади.

По першому питанню порядку денного «Про внесення змін до Підгороднянського сільського бюджету на 2021 рік» депутатів проінформувала начальник фінансового відділу Ірина Ващенко. Відтак рішенням сесії 49 800 грн було спрямовано на встановлення плитки в дитячому садочку «Колобок» села Великий Ходачків і 49 500 грн - на поточний ремонт стелі у Великоходачківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На поточний ремонт приміщення адмінбудинку села Довжанка, куди через аварійний стан приміщення клубу буде перенесено сільську бібліотеку та філію «Центру культури, дозвілля, туризму, молоді та спорту», депутати спрямували 99 640 грн: 20 340 на придбання котла, 21 000 на ремонт системи опалення приміщення та 58 300 грн на придбання матеріалів для поточного ремонту адмінбудівлі.

113 418 грн було спрямовано на ремонт приміщення в Домаморицькій школі, куди буде перенесено сільську бібліотеку, ФАП і старостинський округ. Зокрема 63 718 грн на придбання вікон і матеріалів та 49 700 грн для поточного ремонту.

Ще 87 663 грн, згідно з рішенням сесії, буде перераховано Комунальному некомерційному підприємству «Тернопільський районний центр первинної медіко-санітарної допомоги на встановлення пандусів у ФАПах сіл Довжанка і Забойки. Адже при підписанні угод на 2021 рік Національна служба здоров’я почала вимагати, щоб установи, які надають медичні послуги, були адаптовані для людей з особливими потребами та інвалідів. В іншому випадку угоди, а відтак і фінансування від НСЗ не буде і з 1 квітня ФАПи зачинять.

Заслухавши виступ секретаря Підгороднянської сільської ради Ірини Войтович, депутати затвердили порядок виявлення, обстеження, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, майна від умерлої спадщини та набуття такого майна у комунальну власність Підгороднянської сільської ради. Даний документ буде оприлюднено на офіційному сайті громади.

Також депутати затвердили акт приймання-передачі комунального майна від 24.02 2021 року з балансу Тернопільської районної ради до комунальної власності Підгороднянської сільської ради і прийняли на баланс легковий автомобіль ВАЗ 21099 2003 року випуску.

У зв’язку з цим, рішенням сесії було внесено зміни до штатного розпису виконавчого апарату Підгороднянської сільської ради на 2021 рік — введено посаду водія.

На завершення засідання депутати перейшли до розгляду заяв громадян, яких було подано понад 60.

По закінченні робочої частини сесії чоловіки привітали присутніх в залі жінок з нагоди прийдешнього свята, голова громади вручив їм квіти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано