A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося практичне заняття зі старостами і діловодами сіл громади

Дата: 03.03.2021 17:15
Кількість переглядів: 1075

Фото без опису

Сьогодні головний спеціаліст відділу загальної та організаційної роботи Підгороднянської сільської ради Ірина Гуменна провела практичне заняття зі старостами і діловодами сіл Підгороднянської громади щодо користування програмним комплексом «Соціальна громада».

«Одне з головних завдань удосконалення системи соціального захисту в умовах децентралізації – забезпечити кожній людині безперешкодний доступ до соціальної підтримки, адміністративних послуг соціального характеру за місцем свого проживання. Тепер саме у громаді приймаються заяви та документи для призначення соціальної допомоги», — каже Ірина Іванівна. — «Програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» забезпечує прийом заяв та документів від громадян на призначення соціальних допомог, житлових субсидій, пільг за місцем їх проживання (у старостинських округах) та передачу їх в електронному вигляді органам соціального захисту населення, що суттєво спрощує і пришвидшує обмін та опрацювання інформації, забезпечує зручність для мешканців територіальних громад.

Однак хочу звернути увагу отримувачів соціальних виплат! Оскільки у цій системі вас реєструватимуть вперше, ви мусите подати старості чи діловоду повний пакет документів, що його вимагають для призначення тієї чи іншої виплати, пільги тощо», — наголошує Ірина Гуменна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано