A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Робоча поїздка в Забойківську школу-садок

Дата: 02.03.2021 12:52
Кількість переглядів: 365

 

Фото без описуХарчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання школярів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність.

Їжа у школі має бути не тільки корисною, але й смачною і різноманітною. Тому в Україні розгорнуто реформу шкільного харчування. Новацій має зазнати не тільки склад шкільного меню та рецептури приготування, але й форми організації харчування, рекомендації до обладнання харчоблоків та роботи з постачальниками, а також підходи у формуванні культури здорового харчування у школярів, як наскрізної компетенції Нової української школи.

Фото без опису

Фото без опису

З метою покращення організації харчування та впровадження стандартів НАССР начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва та головний спеціаліст відділу Валентина Медицька в рамках робочої поїздки в Забойківську філію комунального закладу «Почапинський заклад загальної середньої освіти» вивчали роботу харчоблоку закладу, познайомилися з персоналом.

Також Оксана Михайлівна та Валентина Григорівна ознайомилися з організацією освітнього процесу, поспілкувалися з учнями та вихованцями школи-садка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано