A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Інспектування перебігу ремонтних робіт.

Дата: 02.03.2021 12:12
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

Фото без опису

Наприкінці січня рішенням сесії Підгороднянської сільської ради було спрямовано 98 264 грн на придбання матеріалів та завершення поточного ремонту приміщень санвузлів і пральні в Забойківській філії комунального закладу «Почапинський заклад загальної середньої освіти» Підгороднянської сільської ради.

1 березня керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва та головний спеціаліст відділу Валентина Медицька здійснили інспектування перебігу ремонтних робіт.

«Ремонт, розпочатий ще минулого літа, розтягнувся в часі, бо об’єм робіт виявився значно масштабніший, ніж ми собі це уявляли, — каже директор філії Любов Євгенівна Бінч. — Будівлі, в якій розташована наша філія, вже понад 170 років. Ту її частину, де ми запланували санвузли і пральню, добудовували наприкінці 40-х минулого століття і не заклали під стінами фундамент. Тож тепер нам довелося зміцнювати стіни, заливати основу. А це потягнуло за собою і додатковий час, і кошти. Станом на сьогодні ми вийшли на фінішну пряму — буквально в п’ятницю майстри завершили вкладання плитки. Залишилося встановити унітази, умивальники, душову кабіну. Сподіваємося, що до кінця поточного тижня наші діти будуть забезпечені належними санітарно-гігієнічними умови. Бо зараз і школярі, і вихованці дитячого садка користуються одним санвузлом, а це не дуже зручно».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано