A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щоб одинокі не залишилися без опіки

Дата: 25.02.2021 17:05
Кількість переглядів: 733

 

Фото без описуУ четвер, 25 лютого, в адмінприміщенні старостинського округу с. Почапинці відбулася зустріч-нарада соціальних працівників, які обслуговують мешканців сіл Підгороднянської сільської ради з керівником Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради Василем Когутом.

Як відомо, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тернопільського району, який опікувався тими мешканцями нашої громади, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, з 1 березня припиняє функціонування. Аби не створювати власний Центр соціального обслуговування, Підгороднянська сільська рада делегувала забезпечення якісного надання соціальних послуг особам похилого віку, інвалідам, сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, Центру соціального обслуговування Великогаївської сільської ради.

Відповідний договір між головами Підгороднянської і Великогаївської громад було підписано 19 лютого. Умовами договору передбачено працевлаштування до Центру соціального обслуговування Великогаївської ОТГ працівників, що обслуговують села Підгороднянської громади. Фінансування виконання делегованих завдань Підгороднянська сільська рада здійснюватиме у вигляді міжбюджетного трансферу.

 

Фото без опису

На нараді, в якій також взяли участь керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик, секретар Підгороднянської сільської ради Ірина Войтович, старости сіл громади, обговорили умови, на яких наші працівники працюватимуть у Великогаївському Центрі соцобслуговування, вимоги, яких вони мають дотримуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано